Lepigen – Gå ner i vikt med detta viktminskningspreparat

Lepigen är en efedrinfri fettförbrännare med samma effektivitet som de produkter som innehåller ephedra.
En kombination av extra starka örtextrakt har resulterat i att denna produkt ger dig alla de positiva effekter man kan önska sig av en fettförbrännare, utan några biverkningar!
Huvudingredienserna i Lepigen är Guarana och Synephrine. Synephrine har samma funktioner som efedrin, dock utan de besvärande biverkningar som efedrin kan ge. Det koffein som förekommer naturligt i Guarana är betydligt snällare mot kroppen än t ex syntetiskt koffein eller det koffein du finner i kaffe. Detta koffein hjälper till att effektivisera effekten av Synephrine vilket i sin tur leder till en kraftig fettförbränning.
Ett annat verksamt ämne i Lepigen är ett extrakt från white willow bark, Salicin, som bl. a är det verksamma ämnet i aspirin och är därför verkar lätt smärtstillande. Förutom sina smärtstillande egenskaper blir Salicin i kombination med Synephrine och Guarana kraftigt fettbrännande. Den fjärde ingrediensen i Lepigen är ämnet Piperin som utvinns ur svartpeppar och har bevisligen genom klinkiska studier även den en fettförbrännande effekt. Vissa varianter av Lepigen kan även innehålla krom (Cromium picolinate) för att minska sötsug.

Den rekommenderade dagliga dosen är 1-2 tabletter 2 ggr dagligen.

Lepigen bör ej användas av personer under 18 år, ammande eller gravida kvinnor samt personer med olika medicinska problem, t ex infektioner, diabetes, migrän, psykiska sjukdomar, förstorad prostata, högt blodtryck och hjärtsjukdomar.
Du bör inte heller kombinera Lepigen med alkohol eller mediciner utan läkarkonsultation.
Vid tecken på infektion i kroppen, avbryt genast din Lepigen-behandling.